Kαλωσορίσατε στο Blog μας

Kαλή σας διασκέδαση.

Gaming News

Στο Blog μας θα βλέπετε διάφορα νέα από τον κόσμο του Gaming.

Columns

Επίσης θα βλέπετε διαφορετικές στήλες που θα αφορούν τον κόσμο του Gaming και όχι μόνο.

Live Events

Θα κάνουμε Live Steam και Hangouts που να αφορούν διάφορα Events.

Gaming Reviews-Previews

Τέλος θα βλέπετε διάφορα Reviews και Previews καινούριων και παλίων παιχνιδιών.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΕ ΚΟΣΜΟΥΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΒΕTRAYER


Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας η Monolith μεγαλούργησε με παιχνίδια όπως τα No One Lives Forever και F.E.A.R.. Οι δημιουργοί των πολυαγαπημένων αυτών τίτλων πλέον έχουν νέο σπίτι, τη νεοσύστατη Blackpowder Games.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ASSASSIN'S CREED 4 : BLACK FLAG


Καθώς το Assassin's Creed 4 : Black Flag "σαλπάρει" όλο και πιο κοντά προς την ημέρα κυκλοφορίας του και αφού γνωρίσαμε τον πειρατή ασσασσίνο μας Edward Kenway,τον παππού του Connor δηλαδή,ένα πράγμα είχε μείνει ερωτηματικό στους fans.Η σημερινή εποχή,τι έγινε τελικά με την Juno,την Abstergo και κυρίως με τον Desmond Miles.Έτσι ο writer του παιχνιδιού Darby McDevitt απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού στο Twitter όπου αποκαλύπτει τα πάντα.Δείτε περισσότερα παρακάτω.

IM BACK !

Όπως είχε πει και ο επικός Arnold Schwarzenegger στο Terminator έτσι και εγώ επέστρεψα στο δημιουργημά μου,το blog που πήγε ψηλά μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα.Κυριές και κύριοι,ξανανοίγω το ThoughtsOfAGamer.Αφού το comeback του VideoGamesPlanet δυστυχώς δεν διήρκησε για πολύ καιρό,θα κάνω το comeback του ThoughtsOfAGamer με νέα θέματα για κράξιμο.reviews,previews,νέα,απεριόριστη ελευθερία λόγου και απεριόριστο κράξιμο.Αν δεν μπορείτε να με αντέξετε με τις γνώμες μου,μπορείτε όπως λέει και ο φίλτατος Mikeius να χώσετε στον λαιμό σας ( βαθιά) μια πετόβεργα.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

HALO 2 ANNIVERSARY : "ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ"

Ο Phil Spencer ερωτήθη από το IGN αν το teaser του Halo για το Xbox One σημαίνει ότι δε θα δούμε το Halo 2 Anniversary μέσα στο 2014. To αφεντικό των Microsoft Game Studios αποκρίθηκε λέγοντας: "Θα είμαι ανοικτός. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις για αυτό. Σκεφτόμαστε περισσότερο την κατάλληλη στιγμή και να σιγουρέψουμε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι σωστό για το franchise." αφήνοντας να εννοηθεί ότι ένα HD Remake του Halo 2 είναι πιθανό να συμβεί.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΟ ΧBOX 360


Με τα καλύτερα νέα ετοιμάζεται το Xbox 360 να παραδώσει τη σκυτάλη στον επερχόμενο διάδοχό του. Σύμφωνα με τη GfK Chart-Track, το Xbox 360 αυτές τις μέρες προσπερνά το ξεφουσκωμένο Wii σε συνολικές πωλήσεις στην Αγγλία και γίνεται η πιο επιτυχημένη κονσόλα της γενιάς στη χώρα, η οποία αποτελεί και την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αγορά.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

TO ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ FIFA 14

To FIFA 14 είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα sports games και για άλλη μια φορά φέτος θα συγκρουστεί με το ανανεωμένο με την Fox Engine Pro Evolution Soccer 2014 αν και με τα καινούργια χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στο παιχνίδι και το κάνουν πιο ρεαλιστικό,το FIFA δεν χάνει με τίποτα και ιδιαίτερα αφού "παίζει μπάλα" μόνο του στις next-gen κονσόλες αφού ο μεγάλος αντίπαλός του δεν θα βγεί στις next gen κονσόλες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟ BATTLEFIELD 4 : SECOND ASSAULT


Αν και μένουν αρκετοί μήνες μέχρι την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Battlefield 4, τα δύο πρώτα DLC packs του παιχνιδιού είναι ήδη γνωστά. Το ένα είναι το China Rising expansion και το άλλο είναι το Second Assault expansion.